Rekrytera HR

Asteri är specialister på att rekrytera kompetenser inom HR. Oavsett om du kallar det personal, HR eller people operations hjälper vi dig att hitta din nästa stjärna. Läs mer nedan om varför vi är din framtida samarbetspartner.

Vi hittar kandidater i framkant

Asteri har ett stort nätverk och även en gedigen bakgrund från bolag i framkant inom HR. Det gör att vi som konsulter förstår hur ett modernt HR-team bidrar till affären. Vi har själva erfarenhet av arbete inom områden som t ex employee experience, digitalisering, talent management och datadriven HR. Tack vare det kan vi attrahera lämpliga kandidater, bygga ett engagemang kring ert varumärke och naturligtvis även bedöma vilka som kan ta din organisation till nästa nivå.

Asteri rekryterar specialister och generalister för små startups och stora globala bolag.

Rekrytera en HR-organisation för framtiden

HR är en nyckelspelare för en välfungerande organisation i en tid då alla processer digitaliseras och the future of work ligger högt på mångas priolistor. För att lyckas som organisation idag behöver man ha en öppen kultur, vara flexibel och ha hög IT-mognad. Det ställer stora krav på förändringsförmåga hos personalen – och därmed HR. Att förstå kultur, datadriven transformation och hur strategisk talent management påverkar affären är nyckelfaktorer.

Vi rekryterar de här kompetenserna inom HR

Asteri rekryterar specialister och generalister för små startups och stora globala bolag. Inom HR kan vi till exempel rekrytera de här rollerna:

  • HR-chef / Head of people operations
  • CHRO / Head of people & culture
  • HR Business Partner / People Business Partner
  • Kompetensutveckling / Learning & development
  • Compensation & benefits och People analytics
  • Employer branding & Talent management
  • Talent acquisition / Rekryterare

Vi hjälper dig att rekrytera de som lyckas över tid! Vi hittar rätt, oavsett om du letar efter administrativ, operativ eller strategisk kompetens. Låt oss vaska fram de kompetenser som utvecklar kulturen i organisationen. I samtliga processer använder vi kompetensbaserade metoder, vårt assessmentverktyg evali och effektiva metoder som vi vet fungerar genom forskning.

Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.