Tech-rekrytering

Vi hjälper dig att bygga ditt team inom tech så att du kan fortsätta ligga i framkant. Asteri recruitment hjälper dig med tech-rekrytering från ax till limpa. Med gedigen erfarenhet från att bygga team och bolag inom tech hjälper vi dig att formulera behov, hitta kandidater, göra urval och vid behov relokera. Asteri erbjuder enstaka rekryteringar, men kan också hjälpa dig med en rekryterare på plats.

Vilken kompetens vill du rekrytera?

Vi rekryterar brett inom tech. Vi kan hjälpa dig rekrytera utvecklare, dev ops, systemarkitekter, data scientists och QA/testare. Även närliggande kompetenser så som UX, design och product ingår också i vårt scope. Med andra ord, låt oss hjälpa dig hitta såväl juniora utvecklare som seniora lead engineers.

Vi kan sourcing och talangpoolerna

Asteri är en samarbetspartner med stort nätverk som är vassa på sourcing och att sälja ditt bolag till kandidaten. Vi har bland annat koll på talangpoolerna och vet var vi ska hitta relevant kompetens för att få dem intresserade av ditt bolag. Med god kunskap om fältet hjälper vi dig att utforma ditt erbjudande, sätta en kravprofil och balansera ersättningsnivån utifrån era och marknadens förutsättningar.

Kompetensbaserad tech-rekrytering

Vi gör urval på ett professionellt sätt och arbetar alltid med kompetensbaserad och datadriven rekrytering. I urvalsprocessen använder vi till exempel vår egna assessmentplattform evali. Grundläggande i våra leveranser är att vi hittar de kandidaterna som vi tror kommer lyckas över tid. I våra leveranser ingår alltid ett utlåtande från rekryteringsprocessen. Där ger vi dig insikter om ditt employer brand, kandidatfeedback med mera.

Vi älskar dialog

För att vi ska kunna hitta den kandidat som just du behöver är vi måna om att ha en bra dialog längs vägen. Feedback från båda parter är till exempel grundläggande för ett fungerande samarbete. Vi är experter på assessment och kommer utmana dig på det området. Du bidrar med din domänkompetens för att ringa in förutsättningarna.

Om Asteri recruitment

Asteri har erfarenhet av att rekrytera tech-kompetens till små start-ups som precis har börjat sin tillväxtresa, såväl som stora globala organisationer i hypertillväxt. Med hjälp av ett brett nätverk har vi hjälpt Stockholms hetaste bolag att rekrytera nischkompetens inom bland annat tech. Vi kan branschen och har erfarenhet från talent acquisition teams inhouse, såväl som byrårekrytering och konsultförmedling. 

Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.