Vill du ha hjälp med sourcing?

Hinner du inte bygga upp en pipeline själv? Eller saknar du erfarenhet inom kvalificerad sourcing? Oroa dig inte, Asteri finns här för att hjälpa dig. Asteri gör tech-rekrytering från ax till limpa, men kan även ge dig hjälp med sourcing om du vill plocka russinen ur kakan. Låt oss slänger ut nätet och håva in de stjärnor som passar din roll bäst. 

  • Asteri vet hur man bygger team inom tech – vi har själva varit där.
  • Våra sourcers vet var stjärnorna finns och vad de efterfrågar.
  • Vi jobbar alltid nära TA-teamet eller rekryterande chef.

Asteri hjälper dig att hitta de mest lämpade kandidaterna.

Vi förstår dina behov

Det är lätt att avfärda sourcing som okvalificerad rekrytering, men faktum är att redan sourcingens första fas ställer höga krav. Att formulera en kravprofil som hjälper teamet nå sina mål, men också är realistisk utifrån talangpooler är ett hantverk. Asteri har kompetens inom att bygga tech-team från insidan. Vi vet till exempel vilka frågor man ska ställa för att bygga en strategisk kravprofil. Vi vet också vikten av att successivt hjälpa rekryterande chef att omvärdera kravprofilen längs vägen.

Alla Asterikonsulter arbetar kompetensbaserat, det gör att vi utifrån den givna rollbeskrivningen hittar de kandidater vars kompetens matchar profilen bäst. Vi gör urval på kompetens och inte på fördomar eller annat som inte är relevant för rollen.

Vi vet var man hittar stjärnorna

Asteri har rekryterat för de flesta kompetenser inom tech och vet var stjärnorna finns att hitta. Vi kan bolag, branscher och håller ständigt ett öra mot rälsen för att veta hur och var talanger rör på sig. Linkedin, Github och Stack Overflow är några av de källor vi använder. Eftersom vi kontinuerligt hjälper till med sourcing har vi redan mappat marknaden. 

Sourcing genom dialog

Givetvis nosar vi inte bara rätt på kandidater, utan lär också känna dem tillräckligt väl för att kunna formulera ett erbjudande som säljer din roll bäst. Vi utvärderar kontinuerligt våra reach outs och håller dig uppdaterad på vilka pitchar som ger bäst utdelning på dina roller. Vi erbjuder inte bara hjälp med sourcing, utan tror stenhårt på datadriven rekrytering, därför delar vi naturligtvis insikter från processen med dig längs vägen eller vid leverans. Våra konsulter finns för att hjälpa dig att hitta rätt kandidat och stärka ditt employer brand under processen.

Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart som möjligt.